En sådan kväll då typ alla känns tungt. Tänkte dra till kyrkan på Youth, ungdomsmöte och häng. Men är helt kraftlös. En kväll då jag är trött på livet, trött på människor, trött på mig själv. Trött på miner och spel. Trött på kultur. Trött på att alla ska vara så pepp. Trött på att många ska vara så inne, så coola. Ha den prylen, de kläderna.

Har jag funnit det jag sökt nej. Gud är dock alltid med, det är trösten i mitt liv. Han har alltid burit mig och jag är övertygad att han gör det nu och forsätter att göra det, ändå in i evigheten.

För min egen del längtar jag efter någon att dela livet med, men när man försöker lära känna en tjej bättre, så går det ofta som det brukar göra, det kommer ingen vart. Tjejen i fråga sätter klorna utåt eller flyttar eller blir tillsammans med någon annan, osv. Eller så är det jag som inte lärt mig hur man lär känna folk.

Om någon drar med mig till kyrkan, då går jag. Det är det som krävs nu, det är så det känns i alla fall. Som igår, tog mig till skolan eller snarare drogs dit. Tackar Anna för det, för det behövde jag, inte för att jag hade ork utan för att jag behövde börja ta små steg i alla fall.

 

Det jag vill med mitt liv är att se andra växa, växa i livet. Men först och främst växa i Gud. Men känner mig så kraftlös, brist på tro på mig själv, ja vet inte vad jag känner mer. Typ ångest är den känsla som dominerar. Vill flytta fokuset från mig, vill se andra, det glädjer mig. Speciellt när man får se människor bli fria. Fria från droger, missbruk, dåliga relationer, ångest, självmordstankar, ja allt som kan tynga ner. Att få vara en liten hjälp på vägen till att någon blir fri, det är glädje, stor glädje.

 

Men sen återkommer jag till det här med kärleken. Finns det en tjej för mig? Finns det en famn att bara vara i. Någon man kan gråta ut hos, dela allt med. Inga masker eller spel, bara vara. Längtar, längtar så efter närhet. Skulle kunna krama folk länge, länge. Men vågar det heller inte, men vill det.

 

Jaha, då har jag skrivit av mig lite i alla fall….har en 20 minuter på mig och bestämma mig om jag ska dra eller stanna hemma.

Annonser