Jag har inte haft ork till mycket på ett bra tag nu. Lever för att överleva. Är mitt i en depression.

Mycket som gjort att det blivit så här.

Men nyckeln till att komma ur detta, som borde vara så lätt, men som är så svårt. Är att släppa taget, let it go.

Tror alla, var enda människa just nu har något de behöver släppa taget om. Sluta kriga, slåss mot det som är i ens väg eller till och med det man tror är bra för en. Vanor, livsstil, idéer eller umgänge, ja och massa annat.

 

Jag tror att vi alla behöver släppa taget och ge det till Gud.

Då kanske du säger, jag tror inte på Gud. Vad har jag med honom att göra, han som inte ens existerar.

Jag har smakat en frihet i Gud, i Jesus Kristus som överstiger allt jag upplevt, känt i detta liv. Den friden övergår allt förstånd, det finns inget bättre. Gemenskapen med Gud är meningen med livet.

 

Du behöver inte tro på det jag skriver, du behöver inte förändra dig, du behöver inte släppa taget.

Men om du en dag släpper taget, ja även om du redan är kristen och har saker som du behöver släppa taget om. Oavsett så kvittar det vad du eller jag har för övertygelse. Om Gud är sann, så är han sann. Antingen finns han eller så finnas han inte.

Spelar ingen roll om de som följer honom gör misstag efter misstag, det är de kristna som definierar vem Gud är eller om han finns.

Skrev lite vad jag kände just nu. För jag måste verkligen taget om min depression, jag kan stanna kvar i den och gräva ner mig ännu djupare. Det kommer varken hjälpa mig eller någon annan.

Om du inte vågar eller vill släppa taget om ditt liv och ge det till Gud, börja i alla fall att släppa taget om saker som tynger dig eller som du vet inte är för ditt eget bästa, fast du ändå vill fortsätt med det.

God natt! Over and out!

Annonser